Hoe werkt de klassiek homeopaat? Allereerst is er de anamnese. Dit is een gesprek, waarin ik Praktijk Sada Landers Klassiek Homeopaatdoor veel aandacht te besteden aan alle details rond u klachten, en de persoon achter de ziekte een totaalbeeld probeer te vormen. Op grond van dit beeld wordt een homeopathisch geneesmiddel gekozen, waardoor u lichamelijk, geestelijk en emotionaal weer in evenwicht kunt komen. Het gaat om een persoonlijke behandeling, die op u is afgestemd.

Iedereen reageert op zijn eigen manier op een homeopathisch geneesmiddel. De een zal een snelle verbetering kennen, terwijl bij de ander de verbetering heel geleidelijk zal verlopen. Deze verbetering is afhankelijk van de ernst van uw klacht, hoelang de klacht al bestaat en hoe uw vitaliteit is.

Voor de anamnese zult u 1 tot 1,5 uur uit moeten trekken. Voor acute klachten, zoals infectieziektes met koorts b.v., wordt geen uitgebreide constitutionele anamnese afgenomen. Dan zal een gesprek geheel op de acute klacht en de situatie van het moment gericht zijn. Het gesprek duurt dan rond 30 - 40 minuten. Afhankelijk van de ernst van de klacht en de mate van verbetering zullen nog een of meerdere vervolgafspraken en eventueel andere homeopathische geneesmiddelen nodig zijn om de klachten voldoende te verminderen of geheel te laten verdwijnen.

Tarieven per 2 Oktober 2017:

  • Eerste consult volwassenen: € 85,00
  • Eerste consult kinderen tot 12 jaar: € 69,00
  • Vervolg consult volwassenen: € 69,00
  • Vervolg consult kinderen: € 63,00
  • Acuut consult: € 59,00
  • Kort telefonisch consult incl. versturen geneesmiddel: € 20,00
  • Telefonisch consult incl. versturen geneesmiddel (langer dan 10 minuten): € 25,00


Het telefonische spreekuur is uiteraard kostenloos.


Vorige pagina: FAQ
Volgende pagina: Zwangerschap