Even voorstellen

Mijn naam is Sada Landers en ik leef met mijn partner en twee zoons in Arnhem. Na dat ik in Duitsland mijn VWO afgerond heb, ben ik naar Nederland gekomen om hier homeopathie te studeren. Inmiddels ben ik alweer 15 jaar met hart en ziel werkzaam als klassiek homeopaat, en geef sinds 10 jaar ook met veel plezier les in homeopathie bij Auryn  - integratieve geneeswijzen en school voor homeopathie. www.auryn.nu 

Een van mijn grootste inspiratie bronnen is Dr Farokh Master, die ik naast talloze seminaars in Nederland ook in zijn kliniek in India bezocht heb. Onder zijn hoede heb ik met eigen ogen gezien waartoe homeopathie in staat is, zowel bij ernstige acute, als ook chronische klachten. Het is mijn droom en streven om ertoe bij te dragen dat homeopathie als een volwaardige eerste lijns geneeskunde erkend wordt.

Sinds 15 jaar werk ik samen met de verloskunde praktijk Puur, mijn buren aan de Venlosingel. Omtrent zwangschap en verloskunde heb ik de afgelopen jaren diverse bijscholingen gevolgd en me zo met de jaren zeer met problematiek omtrent zwangerschap, bevalling en kraamtijd (bij moeder en kind) verdiept.

Hiernaast heb ik veel affiniteit en interesse in de behandeling van ernstige chronische ziektes, waartoe ook kanker behoort.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH, die ook bij de RBCZ aangesloten is. Hiernaast ben ik erkend CRKB docent, en heb pedagogisch didactische opleiding gevolgd, waardoor ik bevoegd ben tot het verzorgen van lessen, workshops en seminaars. Ook geef ik met enige regelmaat homeopathische EHBO cursussen. Zie voor data de nieuws site of mail mij bij interesse via het contact formulier.

sada-landers.jpg